Titulní strana

Kdo jsem

Jak pracuji

Terapie Safires
Zlatá mříž
Voda
Kameny
Druhy kamenů
CANISTERAPIE

Děti

Indigové děti
Křišťálové děti
Duhové děti
Když děti nepřicházejí
Hosté jenom na chvíli

Příběhy

Katka a Barunka
Otálející dušička
Prokletý dům
Rozdělená dvojčátka
Odpuštění
Andílek Evelýnka

Články, texty, myšlenky

Jak správně vybrat terapeuta
Umělci a Vyšší Já - Daniel Landa
Jak mluvíme – slova v našem životě
5.element
Spřízněné duše
Soudím a jsem souzen
Lorna Byrne – Andělé v mých vlasech
Poděkování roku 2012
Znamení
Pouta nejsou okovy
Právě Teď – přítomnost okamžiku
Když si nenasloucháme
ČernoBílé
Vědom sám sebe
Co je psáno, to je dáno
Stačí si jen přát
Vše co vyšleš, se ti vrací
Srdce Evropy
Statečným
Rub a Líc
Ve snění skutečném
V zahradách
Křižovatky
Do jámy lvové
Pohádky dnešní doby
Kruh všedního bytí
Otázky a odpovědi
Smrt je jen začátek
Myšlenky tvoří náš svět
Ve jménu
Rozloučení s rokem 2013
Elixír věčnosti duše
Jen tak...
Přijímání
Nezapomeň
Ukončení roku 2014
V půli cesty
HÁDANKA
Vize, Sny a Vzpomínky minulosti
Sbohem roku 2015
Klid před bouří
Zvíře naší duše
Bylo nebylo
Ke konci roku 2016
***P.S.
∞ SVĚTLEM HVĚZDY ∞
Ohlédnutí za rokem 2017
Pozdrav v závěru roku 2018
Závěrem roku 2019
Konec roku 2020
Pozdravení na konci roku 2021
Rozloučení s rokem 2022
Koncem roku 2023

Vaše ohlasy

Obrázky

Ceník

Kontakt

Odkazy

Pozdravení na konci roku 2021

 

Rok se s rokem sešel a nastal čas svátků, návratu světla a naděje. Čas, kdy každý rok zdravím své přátele, známé i neznámé, lidi, se kterými jsem se tento rok setkala poprvé i ty, které vídám už léta. Vše má svůj smysl a svůj význam, každá cesta vede k cíli a naplnění.

 

Zdá se, že všechna slova zde již byla vyřčena, že snad budu se opakovat v každoročním rozjímáním nad uplynulým rokem a v jemném náznaku roku příštího. Ale některá můžete říkat zas a znova, aniž by ztratily na své ceně, aniž by přestaly být plnohodnotné a zářivé, jako když je vyslovíte poprvé a ony poprvé najdou svůj cíl. Jsou to slova nesmírné hodnoty, slova, jež třeba někdo za život neslyší, nebo je slyšel již tak dávno, že se již ztrácí za záclonou vzpomínek. Nezapomínejme, jak nedozírnou moc má každé Slovo, jakým kouzlem života i smrti může být. Mezi taková řadím i na první pohled „obyčejná“ jakým by se mohl zdát obyčejný pozdrav.

Zdravím Vás proto zas a znovu, každý rok při svítání Štědrého dne, dne, kdy zvedá se vlna lidských emocí. 

Zdravím Vás lidé blízcí mému srdci a vím, že rozumí ten, kdo porozumět má. Žádná naše setkání v životě nejsou náhodná, náhoda totiž neexistuje:)  Světlo přitahuje světlo, podobné hledá podobného a my v podobnosti rosteme, sílíme a jdeme po naší cestě životem stále dál a dál. Jsme totiž tvořeni jedním a tím samým. Jsme Jedno. A ano světlo také přitahuje tmu – ve smyslu „čím víc záříš, tím větší je kolem tma“ , ale tma ze světla nikdy neroste dál, naopak světlem ztrácí svou sílu.

 

Zdravím Vás tedy zas a znovu a zdravit budu nadále, tím pošlu Vám kousek sebe samé a věřím, že v pochopení, tento kousek pošlete zase dál Vy. Vzpomeňte proto na lidi, jež se vzdálili z vašeho života. Snad proto, že se vaše cesty rozdělily časem, snad pro staré jizvy a sváry, snad proto, že daný člověk už není mezi námi a tolik chybí. Vzpomeňte a pozdravte, na druhý konec světa, na druhý konec země, na druhý konec jiného bytí. Vyšlete své světlo, které se vám zase vrátí.

Doba je nyní nelehká a já dostávám spoustu otázek točících se vlastně kolem toho samého. Nebudu zde rozebírat proč, jak, jak dlouho a zač, odpověď je již dána v prvním odstavci a řešení ve slovech zde všude kolem. Prozatím stačí, když uvědomíme si, co máme, co známe a co chceme. Situace našeho života, jež přijdou nám příliš tíživé, postavíme si jako výzvu a úkol a odrazíme se prvním krokem kupředu. Tím krokem, je Slovo. Slovo s nedozírnou mocí. Například „obyčejné pozdravení“

 

Krásné svátky všem.

 

S láskou 

 

Any